Benvinguts

Les parroquies que configuren la unitat pastoral d'Andratx no son només construccions religioses, sinó grups de cristians que volen viure el seu amor per Jesús i el germans, amb alegria i esperança.

UNITAT PASTORAL D'ANDRATX


telèfon UNITAT PASTORAL - 971 13 64 04 -

upandratx@bisbatdemallorca.com

RECTOR: MN. JOAN BORDOY I GIBERT
- 646405363 -

RESPONSABLE PARROQUIAL: VICENÇ FLEXES ALEMANY - 629024029 -

Parròquia de d'Andratx

Parròquia de d'Andratx
Santa Maria

Parròquia de s'Arracó

Parròquia de s'Arracó
Sant Crist

Parròquia del Port d'Andrtx

Parròquia del Port d'Andrtx
Nostra Senyora del Carme

sábado, 29 de enero de 2011

El 2011 també existeix

Un company em va dir fins l’any 2012, em va sorprendre però el vaig entendre, em volia dir que semblava que l’any 2011 valia més que no contes.
Crec que tots estem assabentats dels problemes econòmics que estem patint, i com moltes famílies o estan passant desesperadament malament. Sembla que aquest temps de purga no ha de passar mai, i que quan més dèbil ets més malament t’aniran les coses.
Però jo voldria dir alguna cossa referent a aquest temps de crisi. Etimològicament crisi vol dir creixement, canvi, sorgiment d’una cosa nova. Els especialistes ens parlen de com ha arribat aquest situació econòmica, hi està ben identificada. Jo em demano, si crisi vol dir madurar, en traurem quelcom interessant de tot això? Aprendrem a estimar un poc més les nostres economies i guardar per quan venen maldades? Serem més solidaris amb els que pateixen després de nosaltres haver patit en pròpia carn les necessitats?
Aquestes preguntes em faig des de el més profund respecte, sobre tot el que està sofrint aquest maleïda crisi. I voldria expressar el meu mal estar per la situació, malgrat les meves responsabilitats familiars, per desgràcia són quasi nul•les, vull fer l’esforç de comprendre el mal glop de molts de pares, mares pradins i pradines han de prendre.
Per acabar una paraula d’esperança. No crec que Déu ens haguí abandonat, però si esperem miracles espectaculars i que ens llevin la nostra pròpia responsabilitat, podem esperar de seguts, això si, si ens deixem amarar per la seva saviesa i el seu amor, possiblement no haguéssim de passar mai més per aquets enfonsaments del nostre mode de viure.
Esper de tot cor que el 2011 sigui un bon any per a tots, que aquesta època obscura econòmicament parlant ens faci més forts i savis.
Molts sans i sants anys per a tos.
Mn. Joan Bordoy i Gibert

No hay comentarios: