Benvinguts

Les parroquies que configuren la unitat pastoral d'Andratx no son només construccions religioses, sinó grups de cristians que volen viure el seu amor per Jesús i el germans, amb alegria i esperança.

UNITAT PASTORAL D'ANDRATX


telèfon UNITAT PASTORAL - 971 13 64 04 -

upandratx@bisbatdemallorca.com

RECTOR: MN. JOAN BORDOY I GIBERT
- 646405363 -

RESPONSABLE PARROQUIAL: VICENÇ FLEXES ALEMANY - 629024029 -

Parròquia de d'Andratx

Parròquia de d'Andratx
Santa Maria

Parròquia de s'Arracó

Parròquia de s'Arracó
Sant Crist

Parròquia del Port d'Andrtx

Parròquia del Port d'Andrtx
Nostra Senyora del Carme

jueves, 6 de mayo de 2010

La plaça i els pins del Port d’Andratx

Ja fa gairebé tres anys que em varen nomenar el rector de la parròquia de Ntr Sra. Del Carme del Port d’Andratx.
Les millores que s’han efectuat, baix el meu punt de vista, han estat considerables. Es va canviar l’equip de megafonia, es va adquirir un orgue electrònic professional, aigua corrent i instal•lació sanitària i darrerament la il•luminació interior amb la darrera tecnologia de lets que proporcionen un baix consum i una qualitat impressionant.
En definitiva, la gent del Port, és molt generosa amb les seves aportacions pel manteniment de la seva parròquia i solidari quan es demana ajuda pel més necessitats i es mereixen tenir unes instal•lacions parroquials el més dignes possibles.
Darrerament es demanda que la plaça de la parròquia sigui remodelada, els pins sembrats, a la dita plaça, sembla que a una part dels veïnats els hi fan nosa, i un altre sector els troben emblemàtics.
Personalment no vull donar la meva opinió, mentrestant no esdevinguin perillosos, l’arreglo de la plaça es pot realitzar en pins o sense pins.
Per altre banda, en pins i sense, un lloc com el Port d’Andratx no es pot permetre tenir una plaça amb l’estat en que és troba. És lloc que viu del turisme de la seva bellesa no és tolerable que no estigui en les condicions adients a la categoria que toca ser.
Per altra banda la associació de veïns, vol ajudar a la parròquia poder realitzar una intervenció de millora a la plaça de l’Església, per la qual cosa en nom de la feligresia estam summament agraïts, com també esper que l’ajuntament i altres entitats es sumaran a aquest projecta.
Dit això, reivindico i reiter la meva personal opinió. És ver que la propietat de la plaça és de l’Església, però, que l’empra? Tots hi sortim guanyant, jo diria que de “facto” és una propietat oberta vint tan ample per tothom. Quantes festes i esdeveniment es realitzen a la plaça a més del seu servei religiós?
Esper que aquest projecte, que ja està bastant encarrilat, arribí a bon port, un bon port com el Port d’Andratx.

Mn. Joan Bordoy i Gibert